diumenge, 6 de juny de 2010

Riba-roja - Flix dissabte 5 de juny


Avui avans de sortir hem tingut el plaer de fer una visita guiada per tots els vestigis moriscos de Riba-roja, guiats atentament pel propi alcalde, el qual ens ha donat interessant informació del passat morisc de la localitat.
Aquesta profitosa visita i el trajin del traslladant les barques d'un costat a l'altre de la presa ha endarrerit notablement la sortida.
Al poc rato de iniciada aquesta etapa ens hem topat de cara amb una forta ponentada (en cavero) o garbinada (en rapitenc).
Digues-li com se li digui el cert es que ens ha fet posar tots els sentits i forces en palejar, intentant superar el vent i les ones. Aquesta navegació s'ha fet dins de l'embassament de Flix.
A meitat camí, dalt dels barquets, mentre ens aguantaven agarrats a les canyes perquè el vent no se'ns emportés enrera ens ha fet uns bocates combinats els quals hem engollit acompanyat d'un parell de tragos de vi. I altra vegada a la pelea amb el vent i els colls.
Aquestes dificultats ens han impedit gaudir com calia, de la reserva natural de Seves, la qual varem vorejar completament.
Finalment ja extenuats hem arribat a la presa de Flix, on ens esperaven Arturo i Silvia que ens han donat ànims, ajudat a sortir, i avituallat.
Desprès de recuperar forces altra vegada a traslladar els barquets d'un costat a l'altre d'una presa. Hem acampat al costat de la barcassa de Flix.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada