diumenge, 20 de juny del 2010

Etapa Tortosa - Amposta, dilluns 14 de juny





Avui s'han agregat nous expulsats a l'expedició, i el viatge de Tortosa a Amposta s'ha realitzat sense cap problema ajudats pel excel·lent caudal que porta l'Ebre. Però això si, un aigua clara i transparent, sense camp vestigi dels sediments que necessita el Delta, aquests es queden dins dels embassaments disminuint la seva capacitat, però això no importa, quant els interessi en faran d'altres, guanyant més diners i destruint nous valls i pobles.
Es passa pel costat del voraç xuclador d'aigua dels canals, i qui sap si també del riu, que alimenta funests conglomerats químics i turístics d'altres conques, que apart d'engreixar algunes insaciables butxaques, només serveixen per empitjorar la qualitat de vida de la gent que hi viu al seu voltant.
A l'arribada a Amposta ens esperen i obsequien amb una degustació de productes del Delta, i fantàstic, hi havia xapadillos de tenca i d'anguila, una important herència de l'època àrab. Amb la degustació les dificultats de la pluja es fan menys molestes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada